vrijdag 29 juni 2007

We hebben onze lokatie!

De champagne open, we hebben dan eindelijk onze lokatie. Vandaag zijn we bij de notaris geweest en heeft de akte gepasseerd. Vanaf nu kunnen we ons dus officieel eigenaar noemen van een stukje Bonaire. De overdracht ging heel soepel, onze begeleider van Megabouw en de makelaar hadden goed voorbereidend werk gedaan zodat de formaliteiten in zo'n 10 minuten achter de rug waren.
We wachten nu in spanning op de tekeningen waar de architect inmiddels mee bezig is. Hierna gaat het allemaal erg spannend worden, vormgeving, bank, bouwvergunning, start bouw etc. etc. We zullen jullie op de hoogte houden.
Aan het begin van deze week een hele leuke kajak tocht van zo'n 2 uur gemaakt door de mangrove bossen van Bonaire. Dit was zeer de moeite waard en kunnen dit onze toekomstige visite van harte aanbevelen.
Straks even naar Karel's Beach Bar, alwaar alle Megabouwers het weekend inluiden om ze te trakteren op een lekkere borrel om onze lokatie te vieren, leuk vooruitzicht!

5 opmerkingen:

Unknown zei

Gefeliciteerd!!!!

Dat ging dan nog lekker soepel. En kregen jullie er ook nog koffie bij? Haha, dan heeft Bonaire het franse land helemaal verslagen. Succes met de rest, tot snel.

Xf

Unknown zei

Hoi Dick & Lot,

Gefeliciterd!!!!!!

Nu kunnen jullie beginnen met de nieuwe toekomst plannen.

Als ik jullie site lees gaat het prima op Bonaire.

Groetjes en heel veel susses met de bouw van jullie appartementen.

Cees, Marja

Unknown zei

Hallo, even 'illegaal' op Frank zijn account. Hoe gaat het met jullie? Aan de hoeveelste bright zitten jullie al? Volgens mij komt het helemaal goed daar bij jullie. Het ziet er tot nu toe allemaal okay uit, hopelijk gaan al jullie plannetjes lukken en dromen uitkomen.
Valeer en ik hebben vanavond heel lekker gegeten bij Frank, hij is het nog niet verleerd.
We blijven jullie volgen, liefs en groetjes van Mariska en Valeriu.

michelle zei

Super... Gefeliciteerd, jullie zijn goed op dreef!! Goed zeg, ik kom over een jaar of wat lekker relaxen bij jullie. Spannend alle plannen hopelijk gaat alles zo lekker vlot. Hier druk druk druk, over 10 dagen de verhuizers over de vloer. Moet nog veel doen en het schiet maar niet op. Waar zijn jullie op 29/12.... Mochten jullie in NL zijn VRIJ HOUDEN, dan hebben we ons groot feest, je hoort er nog van. Succes met alle voorbereidingen en plannen en we gaan snel weer skypen! Veel liefs, Michelle

m+h zei

Gefeliciteerd, nu maar hopen dat de architecten en de overheid ook zo snel werken.
We kijken uit naar jullie volgende bericht.
Groeten m+h