zondag 3 juni 2007

weekend

Nou dat was een succes, Chuma vond het Caraibische zeewater heerlijk om af te koelen, dus dat moeten we vaker doen. We hebben een stuk van de zuidpunt gereden en een paar leuke lokaties gevonden, maar het strand van Sorobon heeft toch wel onze voorkeur. Wat een relaxte sfeer daar!
Tijdens de duik van vrijdag bij Cliff hebben we 2 "sea turtles" gezien. Was voor ons de eerste keer.
Geweldig!
Dick heeft zich de afgelopen dagen bezig gehouden met tig keer een bezoek aan de garage. We willen de Samurai gaan inruilen voor een pick-up. We vrezen namelijk dat de Samurai het niet zo lang zal volhouden. Gammel, kieren en een startmotor die vastslaat. Uiteindelijk was de Hilux (pick up) er zaterdag, maar de sleutel was zoek dus de proefrit staat voor maandag op de agenda.
Gisteravond een wijntje en een bright wezen drinken bij City café. Zij bestaan 10 jaar en hebben de komende dagen verschillende activiteiten, zoals wie heeft de mooiste auto met geluidsinstallatie, jee wat een boxen hebben die mannen in hun wagen. Wie heeft de stoerste motor, en de bikini-contest (met wel 5 deelneemsters) haha. Maar er was een DJ en er speelde een bandje dus ambiance. Vanmiddag is er ook weer een optreden, maar misschien gaan we ook wel naar Bongo's of met Chuma zwemmen. Lastig hoor ;-) al die keuzes.

1 opmerking:

michelle zei

Hoi Dick en Liselot,

Wat ontzettend leuk om jullie reilen en zeilen te volgen. Het ziet er zo relaxed uit, prachtig strand en gezellige omgeving, ik wordt al aardig jaloers! Het ziet er toch wel wat leuker uit dan die zandbak waar wij naar toe gaan. We wachten maar af. Ed vertrekt maandag (snif snif) en wij volgen op 20 augustus (mits we ons visum hebben). Hoe lukt het inschrijven bij jullie? Ik blijf jullie volgen, leuk met al die foto's! groeten en veel liefs, Ed Michelle & kids