zaterdag 14 juli 2007

daar zijn we weer


Geduld is een schone zaak, maar het loont de moeite. We hebben de eerste opzet van de tekeningen binnen. Als dit binnen ons budget past zijn we heel blij.
Ook is de zeecontainer aangekomen waar wij een aantal spullen/dozen in hadden staan. Die hadden we voor ons vertrek naar Bonaire naar Rijssenhout gebracht en vandaaruit is de boel verscheept. We hadden keurig op de dozen geschreven wat er in zat en een lijstje afgegeven aan de verscheper. Maar waarschijnlijk is tijdens de reis het lijstje overboord gewaaid, want die was er bij aankomst niet mee. Probleem, want dan krijg je je spullen niet mee. Natuurlijk geen kopietje gemaakt....probeer dan maar eens te bedenken wat er in welke doos zit en hoeveel het er eigenijk zijn. Oplossing: heel diep denken en de rest ter plekke proberen te bekijken. Dus heeft Dick zich afgelopen woensdag in het zweet gewerkt en heeft hij geholpen om de container leeg te halen. Op die manier kon hij bij de dozen komen en kregen we de lijst compleet.
Volgende verassing is dan dat er iets op de doos staat, maar dat er niet in zit. Dan is de stereo er met alle boxen, maar waar zijn de snoeren, dvd-speler en afstandsbedieningen?? Tja, op naar de winkel dan maar om het eea aan te schaffen, want anders heb je er natuurlijk nog niets aan. Dan het huis nog even een beetje verbouwen om de ideale bioscoop opstelling te verkrijgen en dan is het zover.....24 kan weer gekeken worden! (familie Aris, we beloven dat we alles weer terug zullen zetten in de orginele opstelling ;-)
Vanmiddag gaan we met onze duikschool een klein deel van het rif opruimen. Deze clean-up is 1x in de 3 maanden en wordt afgesloten met een BBQ. Ben benieuwd.

2 opmerkingen:

Sharon zei

Pfff, dat was even spannend om de spullen terug te krijgen!! Welk seizoen van 24 kijken jullie nu dan??
En ik wil heeeeel graag de tekeningen op de mail zien :-)
Oja heb gisteren op een BMW R1200R gereden...was wel errug leuk.....
Kusz Sharon

m+h zei

Het gaat er nu echt op lijken. Spullen aangekomen, tekeningen klaar.
Stom om geen copie te maken van je lijst, maar gelukkig door hard werken toch de spullen gevonden.
Succes bij de bespreking.
M+H