zaterdag 9 juni 2007

van Samurai naar Vitara naar Hilux

Wat een mop.
Gelukkig waren we al bezig met een andere auto, maar toen Dick afgelopen maandag naar de garage ging om te checken hoe het met de Hilux was gesteld, bleek er enige verwarring te bestaan rond onze Samurai. Deze bleek 2x te zijn verkocht. De andere zogenaamde eigenaar is een Amerikaan die de auto een week voor ons had gekocht, maar nog niet had meegenomen. Hij was dus ook hoogstverbaasd om Dick te zien aankomen in zijn auto. Gelukkig was het probleem snel opgelost doordat wij van de garage een Vitara te leen kregen zolang wij nog op de Hilux aan het wachten waren. Vergeleken met de Samurai was de Vitara een stuk comfortabeler, behalve dan dat ie zo ongeveer op iedere kruising afsloeg.
Maar nu hebben we eindelijk gisteren de pick-up kunnen ophalen (deze heeft nieuwe ophangingen en schokbrekers gekregen, dus daar was het wachten nog op). We hebben bij het bestuurskantoor andere kentekenplaten gehaald, van de B- naar de V- en moeten nu enkel maandag de oude nog inleveren.En als het goed is zijn we dan van het auto-gedoe af....
Oh ja, eindelijk zijn we er dan achter gekomen dat het hier op Bonaire toch niet alleen maar rozengeur en maneschijn is. Bijvoorbeeld..........als je je glas met ijskoude wijn of je flesje amstel bright oppakt dan heeft er zich een laag condens op het glas gevormd. In 90% van de gevallen vallen er dan 1 of meer ijskoude druppels op je buik tijdens het drinken. Heeeel irritant!!

Geen opmerkingen: