vrijdag 5 oktober 2007

we gaan beginnen!!


Jaaa, eindelijk is het dan zover.
Gisteren hebben we officieus bevestigd gekregen dat de bouwaanvraag accoord is. We hebben hem nog niet, want hij ligt nu weer op een ander kantoor om door de juiste persoon getekend te worden. Maar de verwachting is dat ie maandag of dinsdag binnenkomt. En daarom hebben we vanmiddag de aanneemovereenkomst getekend. Maandag mobiliseert de aannemer de werktroepen en nemen ze het plan de campagne door en daarna kan het allereerste begin beginnen. De eerste steen laat nog wel even op zich wachten, want eerst moet het hele terrein opgehoogd worden. Spannend hoor, maar vooral heel leuk!!
Hierboven staat onze "bijna" logo. Renske is er al heel druk mee geweest, er komen nog wat kleine aanpassingen in oa de kleuren. Maar voorlopig voldoet ie prima.

5 opmerkingen:

Hanekamp zei

Hardstikke fijn dat er binnenkort kan worden begonnen met de bouw.
Pa verheugt zich er al op dat hij over ruim twee weken de eerste steen mag leggen
Pa en Ma

m+h zei

Ontkurk de champagne en denk bij de eerste slok, gefeliciteerd door M en H. Wij wensen jullie veel succes de komende maanden, ook bij het leggen van de eerste steen door Jan die dit vast zeer secuur zal doen.
M + H

Cees zei

Hoi Dick Lot, We volgen jullie avontuur op Bonaire op de Blog en zien dat het nu echt spannend word. Hopelijk gaat alles naar wens en schiet het goed op met de bouw, zodat jullie op tijd kunnen starten met Seaturtle-inn.
Veel sucses en geluk. GR, M&C
PS. Ik denk dat het 175-200 trucks zijn.

Ceriel & Janine zei

Hallo Dick en Liselotte,
Van harte gefeliciteerd met het daadwerkelijk zichtbaar starten van jullie plannen. We zullen volgen hoe jullie plannen verder zullen uitgroeien vanuit deze mooie en nieuw aangelegde zandbak. Dick nogmaals bedankt voor de gezelligheid en het altijd aanwezige praatje voor en na onze duiken bij Yellow Sub. Oftewel in je eigen woorden: 'bedankt voor het lachen' Groeten en zeker tot een volgende keer.
Ceriel en Janine

Unknown zei

Hi guys, we found you!
Berichtje van Bert en Sigrid, de eerste motormuizen uit NL die in in een ver verleden in Frankrijk aankwamen...
Een nieuwe uitdaging, wat leuk! Lots of Fun en misschien tot later?