woensdag 19 september 2007

bijna......






Het begint erop te lijken.
De prijsafspraak staat. De bouwaanvraag is gedaan. De leges hiervoor zijn inmiddels betaald, als het goed is krijgen we hierover volgende week uitslag....en als alles dan goedgekeurd is, kunnen we aan de slag.
Ook is er inmiddels een taxatie-rapport opgemaakt, maar daar is helaas een fout ingeslopen. Het was een prachtig rapport, maar ze waren van 20 appartementen uitgegaan in plaats van 15. Vrijdag kunnen we de herziene versie ophalen. Maar we hebben in ieder geval alvast een indicatie van wat het waard is als het af is en daar zijn we zeker niet ontevreden mee
Het is nog opvallend hoe druk we het hebben met al die voorbereidingen, afspraak met de bouwmannen, betaling hier, businessplan fijnslijpen, een hele middag kopieren en printen, even naar de bank etc. En ondertussen verdient Dick ook nog eens de kost ;-)
Gelukkig blijft er ook nog tijd over voor wat leuke dingen, zoals bv duiken. Afgelopen maandag hebben we een schildpad van heel dichtbij gezien en gevolgd en de duik daarvoor een eagle ray en een sting ray. Vooral de eagle ray was prachtig, groot en zo dichtbij.
NB. helemaal onderaan het log kun je de situatie schets zien van hoe het geheel eruit komt te zien. Rechts komt het tweeverdiepingsgebouw, links de laagbouw, onderin is de bar en vooraan komen onze woonhuizen met tuin. Martin en llse gaan links wonen en Dick en ik aan de rechterkant.
Nog even en dan wordt het tijd voor de echte website!!

Geen opmerkingen: