woensdag 31 oktober 2007

een update (je)


Begin oktober schreef ik dat we de bouwvergunning bijna hadden. Het is nu de 31ste en hij is er nog steeds niet. Iedere keer is er wel wat. Gisteren zijn er weer wat pietluttige aanpassingen aan de tekeningen gedaan. En ook deze keer is de tekening afgestempeld, maar nog altijd is de bijbehorende vergunning niet afgegeven. Misschien vanmiddag dan??
Op ons terrein liggen de werkzaamheden momenteel ook stil. Nadat er tig vrachtwagens met diabaas zijn geweest voor de ophoging van het terrein, gebeurt er nu niets. Het één zal wel met het ander te maken hebben.....
Afgelopen week zijn onze eerste bezoekers gearriveerd. Jan en Miep (de ouders van Dick) zijn op Bonaire voor 16 dagen. We hebben al een aantal leuke dingen gedaan, rondje om de zuidpunt, een dag met een boot gevaren en op Klein Bonaire gebarbecued, naar "Jos" geweest....Vooral de dag met de boot was zeer speciaal. We hebben in een school dolfijnen gevaren, heel gaaf! Ineens waren ze er, aan alle kanten om de boot. Ik ben nog snel met de snorkel in het water gesprongen, maar was net te laat. Op Klein Bonaire is geen aanlegsteiger en zo moesten we alle proviand (vlees, bier en wijn) al zwemmend op een surfplank aan wal zwemmen. Maar, we hebben niets in het water laten vallen ;-)
Morgen is Dick weer een dag vrij en gaan hij en Jan nogmaals een poging doen om tonijn of barracuda te vangen. Zouden we dan morgen vis op de BBQ hebben? Miep en ik gaan lekker op het strand liggen en een beetje in de helderblauwe zee bij Klein Bonaire snorkelen. Relaxed!!

3 opmerkingen:

Sharon zei

Het klinkt allemaal heerrrrrlijk!!
Nog precies 3 weken wachten voor ons :-)

Sharon zei

NOG PRECIES 2 WEKEN!!!
:-) :-) :-)

Jacqueline zei

Hallo Lot en Dick!
Via Sharon gehoord waar jullie nu wonen. Helemaal te gek en wat een avontuur weer...
Ik wens jullie heel veel succes en break a leg!!

Veel liefs van Wacko Jacko.