dinsdag 16 oktober 2007

feest en werk

Afgelopen week was de jaarlijkse Regatta. De eerste die wij hebben meegemaakt, maar naar horen zeggen, zeker niet de eerste zonder wind. Behalve dat we afgelopen week behoorlijk wat regen hebben gehad, was het ook nagenoeg windstil. Maar dat mocht de pret niet drukken. Het ging de niet-zeilers tenslotte toch om de avonden. En die waren erg gezellig. Eettentjes, muziek, optredens, dansen op straat. Op donderdag avond (namiddag) zijn we met de boot van de Yellow en al Dick zijn collega's wezen varen, de traditionele bootoptocht. Het leek wel een beetje Koninginnedag in Amsterdam, maar dan nu niet op de grachten maar op de Caribische Zee.
Met de Regatta gaan de dagelijkse bezigheden in een nog lagere versnelling en op vrijdagmiddag wordt er helemaal niets gedaan. Maar....de eerste tekens van activiteit op ons bouwterrein staan op de foto. Voor als nog is men bezig met het ophogen van het terrein. Er moet ongeveer 4000 M3 diabaas op, hoeveel vrachtwagens zouden dat zijn??? Iedere dag natuurlijk even kijken, voor ons leuk maar voor jullie waarschijnlijk saai: een stuk grond met bulten zand/diabaas. Nog even geduld, er is steeds meer te zien.

2 opmerkingen:

Sharon zei

Spannend en leuk allemaal. Ik kan niet wachten tot ik de hopen zand in het echt kan komen bewonderen.
Nog een maand geduld...jeeej!

Cees zei

Cees zei...
Hoi Dick Lot, We volgen jullie avontuur op Bonaire op de Blog en zien dat het nu echt spannend word. Hopelijk gaat alles naar wens en schiet het goed op met de bouw, zodat jullie op tijd kunnen starten met Seaturtle-inn.
Veel sucses en geluk. GR, M&C
PS. Ik denk dat het 175-200 trucks zijn.

27 oktober 2007 6:49