zondag 5 augustus 2007

we zijn toch niet gek? of wel?

Na vanmiddag gezellig een biertje en een roséetje te hebben gedronken(nee het waren er maar 3!) waren we net 2 minuten thuis toen er een busje bij ons voor de deur stopte met daarin een jongere man en een oudere vrouw. Ze moesten duidelijk ons hebben. Wat bleek, bij het uitpakken en sorteren van alle spullen in de container vorige maand, is onze doos met alle snoeren, dvd-speler, sateliet-ontvanger en afstandsbedieningen bij hen terecht gekomen. De moeder, Maartje, had vandaag eindelijk haar zoon, Litho, zover gekregen om haar te helpen met het uitpakken van de dozen. En zij begrepen helemaal niets van de inhoud van onze doos. Dus hebben zij met Nederland gebeld om te vragen waarom zus een sateliet-ontvanger opstuurt zonder schotel etc. Toen kwam dan ook aan het licht dat de doos niet bij de juiste personen stond en zijn ze op zoek gegaan naar een adres en vonden Kaya Safir. Dus waren wij toch niet zo dom/gek om deze doos te vergeten en in Nederland achter te laten!

Inmiddels was het donker geworden en de hoogste tijd voor een douche om ons daarna in te smeren met OFF om de muggen op een afstandje te houden. Lot had 's morgens al een klein dun staafje in de badkamer gevonden wat ze niet thuis kon brengen, leek wel op een stukje afgebroken plastic. Nou mooi niet! Dat waren de uitwerpsetjes van deze vriend hier op de foto.
Lot wist niet wat ze zag toen ze onder de douche vandaan kwam en een geluidje hoorde. Toch te veel rosé dan? Na een vangactie hebben we de krab in een doos gezet en in is Dick naar de zee gereden om het beest "thuis" te brengen. Ondertussen denken we ons rot hoe de krab in onze badkamer is terecht gekomen, maar tot nu toe hebben we daar nog geen plausibele verklaring voor!

2 opmerkingen:

Sharon zei

Jemig dat is best een grote krab!! Jullie leven echt in de rimboe ;-)
En hebben jullie nu alle snoeren dubbel? handig voor je weet maar nooit..een appartement misschien?
Ik kijk weer uit naar een volgend verslag :-), kus

Sharon zei

oja en jullie zijn best een beetje gek...maar dat is geen nieuws toch :-)