zondag 29 juli 2007

geen nieuws




Dag allemaal,

Het heeft een tijdje geduurd, maar we waren aan het wachten tot we weer wat nieuws konden vertellen met betrekking tot onze bouwplannen. Helaas zijn we nog steeds in afwachting en vordert het momenteel wat minder snel dan we hoopten. Morgen maar weer eens bellen en vragen waar het wachten nou eigenlijk op is.
Wat hebben we zo de afgelopen 2 weken gedaan?
John en Regina (en kids)ontmoet. Dick kende John nog uit een ver visverleden in NL. Zij waren hier op vakantie en we hebben hun mee op pad genomen om de mooie plekjes van Bonaire te ontdekken. We hebben voor ons bekende en onbekende plekken bezocht. Zo kwamen we ook in Donkey's Sanctuary. Haha, zoveel hongerige ezels heb je nog nooit bij elkaar gezien!
Een late middag, avond naar het Plaza geweest. ex-Doe Maar lid Ernst Jansz promootte hier zijn nieuwe cd. Deze meneer mag er nog wezen zeg, voor zijn 59 jaren. Helaas gold dat niet voor de muziek.
Een paar duikjes gemaakt. Stingray gezien.
Meegeholpen met de clean-up dive actie van the Yellow Sub (onze duikschool) met 's avonds aansluitend een BBQ. Vervuiling van het rif viel mee, 80 minuten op zoek geweest naar troepjes onderwater. We kwamen met ongeveer 3/4 tas vol boven, vnl flessen en blikjes.
Dagje strand, we moeten natuurlijk wel een gezond kleurtje houden ;-)
Lot is begonnen met lessen Papiaments : kon ta bai? mi ta bon! i ku bo?
Iedere morgen een uurtje fietsen, via de rotonde , langs de boulevard naar het Plaza en dan weer terug de berg van Santa Barbara op. Jazeker, ook hier is een berg en ons huis staat er boven op!
En natuurlijk iedere middag een stuk zwemmen/snorkelen.
Uit eten geweest bij Donna en Giorgio en de week erna bij Bambu. Vooral deze laatste was erg goed, alleen jammer van de fles wijn.....
Kortom, we vervelen ons nog niet!
Alleen wanneer zijn die tekeningen nou eens klaar????!!!!

3 opmerkingen:

m+h zei

hebben jullie peper in huis ? Misschien kan je dat eens gebruiken.
m+h

liselotte zei

we zaten zelf meer te denken aan madame janette, die zijn nog wat pittiger :-)

Sharon zei

Ik denk dat ik blond ben ofzo...moet iedere keer via allerlei omwegen me opnieuw aanmelden...maar goed ik ben er weer.
Leuk om te lezen ook al is er nog geen echt nieuws op het 'seaturtle-inn' vlak.
Had ik al verteld dat ook ik ben begonnen met sporten...jaja 3 x in de week pffff, denk niet dat ik het ooit echt leuk zal vinden maar ja het moest er weer eens van komen.
Morgen heel vroeg op...frankyboy naar schiphol brengen...Heb zo'n zin om langs te komen, hoop dat t ook echt gaat lukken.
xxxS