woensdag 15 augustus 2007

Dean is mean

Nou blijf maar mooi een beetje daar ten noorden van ons! De Caraibean zijn in de ban van Dean.
Zoals het er nu naar uit ziet "waait" de bui ver genoeg langs ons heen en krijgen de bovenwindse eilanden de volle laag. We zijn zeer benieuwd of wij er hier iets van zullen merken. Normaal gesproken hebben de benedenwindse eilanden geen of nauwelijks last van het orkaanseizoen. En gelukkig maar, want het rif hier is nog steeds op bepaalde plaatsen aan het herstellen van Lenny, en dat was 99!

Afgelopen zondagavond zijn we naar "Jos" geweest, een kroeg midden in de knoek. Die vind je niet zo maar. Je moet eerst zandwegen door cactusvelden trotseren voor je er bent. Maar erg leuk. Heel eenvoudig, maar ze schenken er een lekker biertje en de saté is ook erg smakelijk.
Vrijdag zijn we vreselijk uit geweest. Ja, ook dat kan op hier. Eerst naar het Happy Hour bij Karel. Normaal loopt dit tegen 20/21 uur op zijn einde. Maar het was zo gezellig dat het al 23.30 was toen we op de klok keken. De hoogste tijd...om nog even wat te drinken bij Little Havanna.
Dat was bijkomen op zaterdag (de fiets is niet van zijn plek geweest).

Serieuze zaken? Ja, doen we ook nog.
Na wat strubbelingen met de offerte ( er ontbraken nogal wat dingen) hebben we gisteren eindelijk een behoorlijke complete gekregen. En nu zitten we dus in de onderhandelingfase.
Er zit een gat tussen de prijs van de offerte en het door ons te besteden bedrag. En dat moet weggewerkt worden. Dat is logisch zou Johan Cruijff zeggen. We hopen natuurlijk dat we hier snel uit zullen zijn, maar gezien het voortraject....het blijft Bonaire. We zijn in ieder geval nog steeds positief gestemd! We komen er (uiteindelijk ;-) wel)

1 opmerking:

cees & Marja zei

Hoi, wat een leventje. Altijd zon en lekker stappen. Hopelijk waait de bui aan jullie voorbij. Wij zitten nu in zeezicht op jullie oude stekkie. Het is mooi weer en de wijn smaakt weer prima. De Rousset is er gelukkig ook nog. Fijn te horen dat er weer wat schot zit in de bouw van de appartementen. Sucses met de onderhandelingen.
Groetjes Marja & Cees