woensdag 31 december 2008

verhuisd

Maar jammer genoeg nog niet naar ons eigen huis.
Het sinterklaascadeautje werd een Kerstcadeautje en daarna een einde van het jaar cadeautje. En dat is vandaag. En we hebben nog steeds niets.
Ondertussen kennen we Bonaire en onze aannemer wat beter, en ondanks dat het ECHT niet nodig zou zijn, zijn we toch maar op zoek gegaan naar een nieuw huurhuis. Het huis waar we de afgelopen 9 maanden hebben doorgebracht moest op 31 december teruggeven worden aan Gerda. Dus op strooptocht bij de makelaars. En zoals zo vaak hadden we mazzel. Er was nog iets anders vrij op Lagoen, een huis wat eigenlijk nog niet officieel in de verhuur was omdat het nogal wat achterstallig onderhoud heeft. Maar, zo dachten wij "alles beter dan onder de brug" en besloten het te nemen. Gisteren hebben we de officiële intrek genomen. Frank en Eline in de studio (die zijn hier weer lekker op vakantie, genieten van Bonaire, zon en zee en ons natuurlijk) en wij in het éénkamerappartement die verschrikkelijk vol staat met dozen. Maar ach, het is maar tijdelijk en we leven toch voornamelijk buiten. En het is hier koeler, en de bedden zijn zachter!
In Nederland is inmiddels het aftellen naar 2009 al langzaamaan begonnen, wij zijn hier nog niet zolang wakker en hebben de dag nog voor ons.
Maar voor iedereen veel plezier vanavond en een heel goed 2009!!!
Wij gaan ons uiterste best doen om onze huizen bewoonbaar te krijgen en ons daarna vreselijk concentreren op de oplevering van de Seaturtle-inn!

3 opmerkingen:

Sharon zei

Lieve seaturtles,
Een heel mooi, gelukkig en vooral seaturtle-2009!
KUS

Anoniem zei

Vanuit het 'ijskoude' Inzell alvast een heel goed 2009 toegewenst.

Groetjes Reinder, Baukje en Renske.

Sharon zei

alweer bijgekomen van de 'valpartijen' ;-) xx