donderdag 9 juli 2009

zwembad



Je kan dan wel een zwembadvloer hebben, maar zonder zijwanden en trappetje ben je natuurlijk nog nergens. Dus kwam er na het storten van de vloer een nog veel intensiever werkje, namelijk de wanden. Na een week van betonmatten-vlechten en houten bekisting plaatsen was het dan eind juni zover dat er weer gestort kon worden.
Er was een vrachtwagen met "ready-mix" besteld, maar deze bleek zoveel beton te geven en bijna leek het erop dat de bekistingen het niet zouden houden. Gevolg was dat er uiteindelijk gewoon weer op de oude manier met kruiwagen en emmertjes is gewerkt.
Het leukste onderdeel voor ons was wel het uitzoeken van de kleuren voor de tegeltjes en het pooldeck. Dat is weer eens iets anders dan je bezig houden met betonblokken, fijn zand en cement.
Maar eerst moet nu het pooldeck gestort worden, daarna kan de installatie verwerkt worden. Afwerking van de poolcoat gebeurd pas op het alllerallerlaatst, zo'n beetje als we met alles klaar zijn, dus voorlopig blijft het aangezicht nog even zo.
Kan natuurlijk al wel vast de kleur verklappen. GROEN!

Geen opmerkingen: