maandag 9 februari 2009

echt waar!

Het onmogelijke is gebeurd. Martin en Ilse zijn verhuisd en hebben vannacht voor de allereerste keer op de Kaya Finlandia 11 geslapen.
Ook al was er voor de zoveelste keer beloofd dat het dit weekend echt zou lukken, vrijdagmorgen leek het daar compleet nog niet naar. Die was er niet en die was er niet en dat moest nog gedaan worden en dat ook nog, and so on. Na onze enorme frustratie op Herbert te hebben botgevierd bleek er ineens van alles georganiseerd te kunnen worden en kwamen er bv 2 timmermannen uit het niets. Deze 2 Peruaanse heren hebben 2,5 dag keihard gewerkt en gisteren om 17 uur hingen er 2 paar prachtige schuttingspoorten in de muren, zodat de tuin van Martin en Ilse nu echt afgesloten is. (maar goed ook want we hadden Bonsea en Tiki in onze tuin opgesloten met allemaal planken ervoor, maar Bonsea bewees maar weer eens dat ze echt een boeienkoningin is).
Zaterdag stond in het teken van poetsen, poetsen en poetsen. Zondag ging om 9 uur de container open en rond 16.30 uur stond alles in woning B. Nu komt dan de fase van alles uitpakken en inrichten, maar dat mogen ze lekker zelf doen.
Nu op naar de laatste werkzaamheden in huis A!!!

Geen opmerkingen: