donderdag 2 oktober 2008

motor rijden



Dat was echt leuk!
Vandaag hebben we een motor gehuurd en zijn we samen met Junny en Ingrid over het eiland getoerd. Jaja, wij die eens de shopper rijders voor gek verklaarden en alleen maar oog hadden voor de snellere modellen, hebben vandaag dus geshopperd.
Dick had een heuse Harley en ik Honda. Best wel spannend hoor. Tenslotte een dikke 2 jaar niet gereden en dan op een compleet ander soort motor de Bonairiaanse wegen op, die vaak vol liggen met zand, stenen en ezelpoep. Maar, de zenuwen in bedwang gehouden...en daar gingen we. Ik ben maar 1 keer gevallen, maar dit was gelukkig niet van de motor. Na het verlaten van een barretje waar we wat gedronken hadden viel ik van een trappetje af. Gelukkig zonder gevolgen. Eerst naar het zuiden, via de zoutpannen richting Sorobon, daarna weer terug naar Kralendijk en toen de noordelijke route. Via de toeristische weg en het Gotomeer naar Rincon. Een welverdiende lekkere lunch gegeten bij de Rose Inn en daarna weer terug naar het verhuurbedrijf.
Helaas hadden we in de loop van de middag een afspraak, dus het kon niet de hele dag duren. Maar deze 4,5 uur waren erg leuk.
Dat doen we zeker nog eens een keer!

2 opmerkingen:

Sharon zei

Volgende keer op zo'n mooie (?) verlengde versie?? ;-)

Cees zei

Dick op een Harley???
Het moet niet gekker worden, daar bij jullie.