zondag 15 juni 2008

pfff....dat schiet ff niet op

Helaas is er de afgelopen 2 weken niet zo veel gebeurd op de bouw.
Wel wordt er nog doorgewerkt aan het dak en de goot van het huis van Martin en Ilse, maar de rest ligt stil.
Wij hebben inmiddels alle elektra- en wateraansluitingen aangegeven, maar deze zijn nog niet verwerkt.
Het grootste probleem ligt hem echter bij de metselploeg. Tot voor 2 weken terug waren er dagelijks zo'n 15 man aan het werk, die grotendeels uit ingehuurde Venezolanen bestond. Echter, de schuine daken bleken niet zomaar een foutje, maar een niet overlegd initiatief om de kosten te drukken. Waar wij uiteraard niet mee akkoord gaan. Dus moeten de schuine muurtjes weer afgebroken worden en moeten er rechte muurtjes voor in de plaats komen, anders past het dak niet ;-) En dit vinden de Venezolanen niet zo leuk. Ze zijn aangenomen voor een x bedrag bij een bepaald karwei en nu moeten ze meer werk doen dan afgesproken, dus willen ze meer geld. Men is in overleg. Laten we hopen dat iedereen volgende week weer hard aan de slag is, anders moeten WIJ weer "overleggen"
Wordt vervolgd...............

4 opmerkingen:

Anoniem zei

Hoi Dick, Lot,

Dit is balen, het ging zo goed.
Maar te hopen dat ze er gauw uitkomen, anders gaat het weer geld kosten. Kan Dick niet metselen? Heb je die gasten niet meer nodig.

Heel veel succes.
Groetjes,
Marja & Cees

Anoniem zei

ha, bijna medeprovinciegangers, oftewel, mede noordhollanders, het is bijna zover, jullie worden op Bonaire bijna weer een paar mensen rijker, wij in diezelfde tijd vrienden armer, om droevig van te worden, afscheidsparty van de martin en de ilse was heel gezellig, oma was loei dronken, ze zwaaide iedereem uit, of wordt ze wat vergeetachtig, en dacht ze in iedereen martin en/of ilse te zien??? Ach, ze vond de avond gezellig, heeft zich prima vermaakt, en tot slot van de avond mocht Daph haar nylonkousen uittrekken, ooh god,maak me gek......Dick,Lot en alle personen die met de bouw te maken hebben, maak jullie borst maar nat, Mr Martin is coming, en schakel die vinnige Ilse niet uit!!!!Dick en Lot, jullie gaan we zien ergens in het begin van 2009, uiteraard na overleg met het gehele hotel-gilde, kijken wanneer t beste uitkomt, maar eerst gaan Daph en ik waarschijnlijk nog eerst naar afrika, ik denk oeganda, zal t einde van dit jaar worden.Dick, ik wil snel foto's zien van groot vis-wild, gevangen aan vette oppervlaktepluggen, ik weet dat je al leuk hebt gevangen, nu de bewijsstukken nog, maar jouw kennende, zal het net zoals met die snoek van 1.20...... + lang duren voor er foto's komen......
Groetjes, Hugo en Daphne

Sharon zei

En is het fijn om niet meer zelf alles te moeten regelen?? Of nog druk bezig met 'inwerkperiode'?

Martin zei

Ha Lot en Dick,

Vanaf wanneer kunnen we reserveren?

Groetjes
Aad en Martin