zondag 20 januari 2008

100ste duik



Ja ja, tussen alle bedrijvigheden door hebben we ondertussen al meer dan 100x gedoken. Dick is, geheel volgens traditie ;-) te water gegaan. Wel koud hoor! We zijn ondertussen behoorlijk geacclimatiseerd en kunnen het op bepaalde ogenblikken best fris hebben. En duiken doen we helemaal niet meer in shorty, maar in gewoon zo'n lekker dik pak met lange mouwen en pijpen.

Het ziet er naar uit dat alle vertragingen eindelijk achter de rug zijn en sinds afgelopen week zijn ze echt druk aan het werk op ons terrein. Er wordt gegraven en geboord en het huis van Martin en Ilse heeft ondertussen alle betonnen palen (met betonijzer erin) in de grond zitten. Voor ons huis waren er voor de feestdagen al geulen gegraven, maar die waren/zijn zo verschrikkelijk onder water gelopen, dat die eerst moeten worden leeggepompd.
Het wachten is nu op het WEB (water en energie bedrijf)totdat ze komen om de elektra aan te sluiten, daarna kunnen de pompen er in. Dit gebeurd (hopelijk) aankomende week.

En verder lijkt het erop dat ik, na 7 maanden, toch ook aan het werk ga.Bij Fox autoverhuur. Het is allemaal nog niet zo duidelijk omdat degene waar ik voor werk het bedrijfje (6 auto's)nog aan het overnemen is en ook nog niet exact weet hoe alles in te vullen en plannen.We hebben samen voor deze week de openingsuren bepaald, maar moeten nog ondervinden of ze zo blijven of dat er het eea moet worden aangepast.Maar de eerste 3 (deels)werkdagen zitten erop...

2 opmerkingen:

Sharon zei

LEUK!!!! gefeliciteerd met de 100e en het ziet er ontzettend sexy uit...Goede foto voor de site, wie weet een hele interessante doelgroep ;-)
Ben benieuwd Loot hoe het werken je gaat bevallen, ik moet echt wel weer wennen hoor ook al is het echt een leuke baan. Veel kussen, Sharon

Sharon zei

hee wat goed...jullie hebben de titel aangepast